Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

La oss spille Mega Man!Let’s Play Mega Man!

La oss spille Mega Man!Let’s Play Mega Man!

Såkalte “LP”, Let’s Play-er, er et fenomen som har oppstått på Youtube de siste årene. Ideen er at man tar et dataspill, gjerne et gammelt et, spiller gjennom, mens man kommenterer om alt og ingenting. Ettersom jeg har sett en god del av disse mens jeg tegner(bra bakgrunnsstøy), bestemte jeg meg for å prøve det selv:

Mitt første forsøk, Mega Man. Et passe enkelt NES-spill, som jeg egentlig ikke er kjempegod i, men jeg kom meg nå igjennom uansett. Det var et artig forsøk, og jeg har alt fått en del ønsker om mer, så jeg antar jeg kommer til å fortsette. Men tar gjerne imot ønsker, og fra nå av kan jeg laste opp videoer over 15 minutter, så det blir litt friere sånn sett. Vet en del småfeil jeg har gjort, så jeg kommer forhåpentligvis til å gjøre det litt bedre neste gang. Tar gjerne imot kommentarer, og spre gjerne ordet. Har ikke sett særlig mange andre norske LPere, og lurer veldig på om det faktisk er interesse(noen må jo forsøke). Om jeg etterhvert føler meg mer konfortabel med å snakke, kan jeg nok gå over til engelsk, men jeg får se hva som skjer.LP, or Let’s Play, is when you take some video game, play it, comment, then post the video online. So, I’ve been watching a ton of those while working, and decided to do one of my own.
Only problem, my English sucks, so I decided to try my first one in Norwegian.

Why do I update my English blog with a Norwegian LP? Oh, that’s right. I might eventually try this in English. If I somehow have any English speaking lurkers here, who might be interested in some bad English LPs, throw me a line. If not, I’ll probably only post my comic related blogposts here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*