Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph: Reisen til Verdens Ende

Dadaph: Reisen til Verdens Ende

Gisp! Vært stille i det siste. Jeg har flyttet fra Grønmos Beste Vestkant til et område nær Kålbåten, sør for Oslo. Har en del bloggeplaner, men ikke fått gjort noe særlig til dem, da jeg har vært opptatt med flytting, rydding, og masse tegning(for å få igang Dadaph på nettserier igjen.

Mer om det siden, jeg må bare ut med siste nytt, som jeg nå kan komme med da denne lista fra kulturrådet er offentliggjort:


Nytt Sagaen om Dadaph Serraph-album kommer iløpet av våren, sansynligvis på eller rundt OCX. Mer detaljer om lanseringen senere. Albummet som kommer samler de 101 første stripene av Dadaph, som gikk på Nettserier høsten 2006. Altså et offisielt “førstealbum” og et utmerket sted for alle å starte å lese serien. Jeg kan ikke si stort om flere album, men jeg kan, ettersom jeg allerede sa det på Raptus, røpe at det er planer.

Forresten vil Sagaen om Dadaph Serraph også begynne å oppdateres igjen fra og med midnatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*