Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph er blasfemisk!

Dadaph er blasfemisk!

Det har vært mange artige typer i nabolaget i det siste. Senest da jeg og Lise satte oss ned med taco og Jim Carrey-klassikeren The Mask, ble vi forstyrret i en av de beste scenene, av to personer fra Kvakkestad Kokohus, som hadde funnet hullet i gjerdet. Disse mente åpenbart at….det er en usynlig mann…som bor på en sky et sted… …og de ville prakke dette på fredelige ateister som oss.
Dessverre hadde jeg ikke svineinfluensaen denne gangen, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å le og lukke døren, for å så murre over at jeg gikk glipp av at Jim Carrey førte eksosrør opp i rompa på to bilmekanikere.

Så, et par dager senere kom Lise hjem med en brosjyre hun hadde fått oppe på Mortensrud t-bane:

(jeg tillot meg å tegne en liten illustrasjon om hva jeg syntes om saken)

Så, personlig tro er en ting. Mange mennesker tror på julenissen og selv tror jeg at Snurre Sprett bor nedi jorda et sted, tross alt har vi bevis i form av filmklassikeren Space Jam
Men jeg løper ikke rundt til alle andre og prøver å få dem til å skjønne at “ja, Daffy Duck og Michael Jordan spiller basketball hundrevis av meter under våre føtter akkurat nå!”, selv om jeg vet dette er riktig.

Så bare for å ta igjen fylte jeg denne fine brosjyren med noen illustrasjoner:

Ble det ikke fint? Hadde den ekte bibelen hatt så fine illustrasjoner, ville den kanskje vært en bedre bok enn Twilight. Om noen andre har flere brosjyrer til meg, illustrerer jeg gjerne, men nå må jeg dra, for jeg skal til bibelbeltet på sørlandet og signere album.

PS: julenissen finnes ikke, og jeg innser at Snurre Sprett og vennene hans bare eksisterer på papir, men det er jo lov å håpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*