Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph mikser og trikser…

Dadaph mikser og trikser…

Det er blitt noen ganske sære forandringer her, eller hva?

Vel, jeg har nå gått i anskaffelse av et .no-domene, på en skikkelig host, og fant ut at jeg like gjerne kunne prøve å lage en ny webside med det samme. Før hadde jeg en haug linker til blogg, deviantart og lignende, da jeg ikke orket lage en kjempeside selv(mistet interessen for den typen koding). Men husket jeg CRM….jobbet selv en del med Joomla for noen år siden, men den virket å være hårreisende treg og dårlig, så gikk jeg for WordPress isteden. Siden her skal ha bloggen i sentrum(oppdater bokmerkene og bloglovin hit), men samtidig ha mer permanente gallerier og presentasjoner for ting jeg driver med.

Ting ser håpløst primitivt ut for øyeblikket, men jeg jobber for å få ting på plass. Etterhvert skal jeg også trylle med html og css for å få et langt mer personlig preg på siden, men jeg vil først og fremst ha opp ting som fungerer.

Hva synes folk? Jeg er åpen på forslag for alt mulig her. Har aldri brukt WordPress før heller, så har rimelig mye å lære der. Sørger litt over tapet av min blogspot, men tenker at denne siden er kjekkere i lengden.

Fint om noen prøver å kommentere, så jeg får testet sånne ting.

3 Comments on "Dadaph mikser og trikser…"

    Layoutmessig har jeg strengt tatt lite å si, ettersom jeg så og si ikke husker noenting fra medier og kommunikasjon, men banneret var rimelig template-ish(les:cheesy). Har lest litegrann på bloggen din og kommer nok innom og kommenterer en gang i blant. Er den samme krølla som lurker og poster en gang iblant på NUF(og en av de som kjøpte sølv-sjøfugl. :D).

    Takk for tilbakemelding.
    Kjører fortsatt en standardlayout ja. Straks jeg fikser litt på innholdet, skal jeg gjøre noe med dette…de bildene skal enten fjernes, eller byttes med mine egne. Jeg får se hva som passer best.

    Heheh, og der innså jeg hvor lite jeg fikk med meg når jeg skumleste gjennom. Jaja, blir gøy når du får mer personlig preg på banner o.l.. Rent funksjonsmessig er vel wordpress bedre og lettere å få til å se bra ut enn blogspot er, tenker jeg. Jobba en del med blogspot sjøl tidligere, og jeg regner med at bloggen min, sammenliknet med en tilfeldig wordpress blogg, så ut som en piczo-side. Pretty crappy, that is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*