Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph og 22/7

Dadaph og 22/7

Vil bare si jeg har det bra. Den 22. satt jeg og ventet på at Arne Bye skulle ta turen fra Trondheim. Da han hadde gått ombord på toget, hørte jeg smellet. Bor ca en mil unna sentrum, men det lød fortsatt som kraftig torden, med et metallisk klang.

Helgen ble ikke helt som planlagt. Vi droppet byturen vår på lørdag og satt klistret til nyhetene store deler av tiden. På søndag dro vi ned og fikk et langt og hyggelig møte med redaktør Kristian Hellesund fra Laksevåg Forlag. Mer om hva som kom ut av det når det blir aktuelt, men er mye godnytt.

Jeg er i live, har så vidt jeg vet ikke mistet noen jeg kjente personlig, men jeg vet aldri før alt er offentliggjort. Flere venner av venner er savnet eller bekreftet, så det er tungt.

Fikk tatt noen bilder i dag:


Det finnes ikke en eneste statue eller skulptur i sentrum som ikke er dekket med blomster.


Stortinget.


Gata mot regjeringskvartalet er åpnet igjen.


VG-bygget…pleide å vente på bussen der.


Blomsterhav overalt…


Opp mot Ground Zero, rett rundt hjørnet der oppe…


Sperringer også denne veien…


Regjeringsbygget…


Legg merke til at klokka fortsatt går og viser riktig tid, ulikt den i Hill Valley…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*