Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph gjør et Game Boy-kupp

Dadaph gjør et Game Boy-kupp

…så jeg gikk opp på Gamestop for å prøve å finne noen Gamecuber til Lises særdeles episke planer. Dessverre hadde “en fyr fra retro1 allerede raidet dem. Men jeg fant noe annet:

Men så tenkte jeg at jeg skulle spørre etter en Game Boy Advance, da jeg har ønsket meg en i lang tid, da jeg trenger noe jeg kan spille klassiske Game Boy-spill på. Og hva tar de fram? En gullfarget GBA SP med Triforce på. Så godt som strøken. Ikke dyr heller, denne er jo et samlerobjekt. Made my day!

Måtte teste med et Zelda-spill, og jepp, fungerer perfekt med gode gamle Link’s Awakening.

Om noen leser dette vil kvitte seg med gamle spill og systemer, er jeg veldig interessert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*