Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph Serraph vs Mørkets hersker

Dadaph Serraph vs Mørkets hersker

Jeg vet mange har ventet på dette, og nå kan jeg endelig bekrefte det:
Sagaen om Dadaph Serraph kommer i fargealbum til Raptus til høsten!


Forsiden er ferdig tegnet og jeg er glad for å endelig kunne vise den frem.

I dag, etter å ha vært underlagt taushetserklæring på James Bond-nivå en stund, kan jeg endelig avsløre at Laksevåg forlag og jeg fikk kulturstøtte til nytt Dadaph-album! Dette betyr 32 herlige sider i farger, som inneholder etappe 19-24, som er historien jeg påbegynte våren 2010, etter en lengre pause. Alt, inkludert etappe-overskrifter er med, og som en ekstra bonus tegner jeg også et kort handlingsreferat, som skal gjøre det enklere for både nye og gamle lesere, å hoppe inn i historien der albummet starter. For fans blir det antakeligvis også flere overaskelser.

Jeg gleder meg til å få gitt ut albummet på Raptus. Jeg håper å møte dere der, men svarer gjerne på eventuelle spørsmål om de skulle dukke opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*