Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph på OCX, dag 1

Dadaph på OCX, dag 1

Travle dager! OCX, Oslo Comics Expo er igang, og i den forbindelse bestemte jeg meg for å lage meg en Fanzine og selge, noe jeg aldri har gjort før. Det ble 3 sider tegnet i full fart, pluss forside og bakside, og litt annet innhold plukket ut.

Jeg har også fått besøk av Hele Norges Eirik A. Vik igjen, i forbindelse med festivalen. Tilfeldig nok har han også laget en fanzine.

Dagen idag gikk med på å faktisk få printet fanzinen, noe som viste seg å by på flere problemer enn ventet. Heldigvis hadde vi beregnet god tid og var i byen flere timer i forveien. Men kopisenteret som tilhørte en kjede jeg hadde blitt tipset om, som jeg fant i en adresse ved Megazone, hadde forduftet. Så vi bega oss ut på en løpetur rundt i byen for å finne et annet sted å få kopiert opp fanzinene. Vi var på vei til Frogner, bak slottet, da vi plutselig snublet over Webergs Printshop like ved Tronsmo og Nasjonalgalleriet.

Det ble dessverre litt flere problemer, da ingen oss har noe særlig trykkerfaring, ble det litt surr med filene våre, men omsider gikk det, og vi fikk trykket ut 50 eksemplarer hver, i siste sekund. Vi forlot butikken 5 minutter før stengetid, på full fart mot Grünerløkka for å rekke festivalen.


Disse herlighetene kan du kjøpe på OCX i morgen, lørdag!

Festivalen var ganske tettpakket med program, og konstante møter med venner, kjente og ukjente. Ble spesielt nysgjerrig på en ny norsk serie kalt Krüger & Krogh, som virker som en norsk vri på de franskbelgiske seriene som Sprint og Tintin, satt til Oslo i 1964. Det skal bli veldig interessant å få vite mer om denne serien.
Kvelden ble avsluttet med et høydepunkt, paneldebatt, som alltid var både gøy og interessant å høre på.

Sees på festivalen i morgen! Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, men er både program og stand for meg i morgen, så blir full fart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*