Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph er litt flyttegal

Dadaph er litt flyttegal

Liten stund siden sist jeg blogget noe. Har dels vært litt blottet for ideer, dels litt lat, dels altfor mye å gjøre, og dels påsketur med min elskede Lise.

Nå skal snart foreldrene mine flytte fra huset jeg selv flyttet inn i en gang i oktober 1982. Huset er solgt, og de nye eierne overtar snart. Svært vemodig, da jeg har tilbragt hele min barndom og mesteparten av livet mitt der, men ting endrer seg.


På vei ned gata mot huset. Her har jeg gått mye.

Jeg tok meg en tur ned for å se stedet en siste gang, få opp noen saker, gamle tegninger og sånn, og ikke minst, ta noen bilder, som jeg nå også legger ut her. Ville bare ha noe når vårværet var på sitt beste.


Huset sett fra siden. Kan det bli mer idyllisk?


Litt annen vinkel. Her stod et klatrestativ faren min bygget til meg.


Lite filmklipp…tok ikke så evig mye bilder av huset, men gikk rundt og opp på baksiden, der Cassie stod og ventet på meg.

Så ble jeg ut på en kjøretur, mot Ytre Enebakk, der et splitter nytt rekkehus står klart, og innflytting starter snarest. Veldig fint sted mine foreldre får. Jeg er faktisk veldig misunnelig:


Nybygget rekkehus….preget av byggefelt fortsatt, men mye bedre enn sist jeg var innom.


Kan nesten ikke klage på utsikten heller egentlig.


Stua er bare klar til møblering…


Kjøkken! Komplett med noe jeg tror er en geiger-teller og et PKE-meter…


Underetasjen er der, med kjellerstue og to soverom.

Ser veldig fint ut på dette stedet, virkelig fått lyst til å flytte et eget sted og slå røtter der. En vakker dag kanskje? Området jeg bor nå er ikke helt det samme når alle, inkludert mine egne foreldre har flyttet. Vemodig ja, men i dag fikk jeg virkelig øynene opp for “frisk start”, da jeg så denne rene pene leiligheten. En vakker dag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*