Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph i Minecraft

Dadaph i Minecraft

Spilt bittelitt av dette fantastiske indiespillet igjen siste uka. Sånn av og til mellom fargeleggingsøktene er det veldig godt å slappe av med.

Her er en kjapp video med hva jeg har bygget(tok ikke lang tid), i tillegg til en beskrivelse av et problem jeg har, der fiender dukker opp på steder de egentlig ikke skal.

Noen som er kjent med spillet, som kan hjelpe meg?

Kommer forøvrig blogg om tingenes tilstand snart. Jeg er veldig opptatt med tegning om dagen. Kommer nok en legoblogg en dag også, som jeg lovet tidligere. Jeg må bare få tid!

3 Comments on "Dadaph i Minecraft"

    Minecraft virker veldig koselig med sånne videoer. Er som om du viste meg din hemmelige base. Setter pris på at jeg ikke vet helt hva creepere er, tviler på de kan leve opp til fantasien.

    Minecraft er veldig gøyalt lite spill. Stolt over beskrivelsen min, "digital lego med monstere som dreper deg". Verdt en nærmere titt.

    Creepere er blant de mest skumle spillmonstere noensinne. Klart der oppe sammen med Headcrabs og diverse beist med 4 polygoner fra originale Alone in the Dark og Machin Shin fra WHeel of Time(hvorfor husker ingen det spillet?).

    Se for deg at du har bygget en ting du er stolt av. Du vil ikke dette skal ødelegges. Så hører du et hiss, og snur deg. Dette hisset kommer fra noe som ser ut som en miks mellom en kaktus og en 3-meter høy penis, som om 1 milisekund eksploderer og gjør om alt du har bygget til et krater med fem meters diameter.
    Der har du Creeper! Spillets kamikazeninjaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*