Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph har spilt: Castlevania Lords of Shadow

Dadaph har spilt: Castlevania Lords of Shadow

Jeg elsker Castlevania.

Jeg hater QTE, halvdårlige GoW-kloner, surrete plott uten retningssans, reboots av klassiske serier uten at de engang får stemning og musikk riktig.

Så det så!

3 Comments on "Dadaph har spilt: Castlevania Lords of Shadow"

  Har faktisk lurt litt på spillet til tross for at jeg ikke har noe forhold til serien fra før, dessverre, og det i tillegg har fått ålreite kritikker fra andre hold. Men spørs om kanskje litt VC-testing bør prioriteres i første omgang uansett om dette nye er bra eller ei, ja.

  For å være fair er dette spillet som nevnt bare en under middels GoW-klone, med noen virkelig gode øyeblikk. Bedre enn spill som Uncharted 2 faktisk. Hadde stått til en sterk treer, om det ikke hadde vært Castlevania(men da hadde jeg nok ikke spilt heller). Det er en enorm skuffelse for meg som Castlevania-fan, da INGEN av elementene som vanligvis er med eksisterer. Tenk deg at noen lager GoW-Mario, der Mario denger løs på masse snegler(fordi de ligner på skilpadder) med en sopp, for å redde blomsterland(fordi blomster ligner på sopper.

  På VC og WiiWare finner du Castlevania 1-4, Rondo of Blood, og Castlevania Rebirth. Alle disse kan anbefales, med varierende suksess. Ikke start på Castlevania 2 før du virkelig virkelig vil.

  Castlevania 1 og 4 er lineære plattformspill. Castlevania 3 og Rondo of Blood og dels Rebirth er lineære plattformspill, der du dels kan velge hvilken vei du skal gå for å komme til mål.

  Ikke hør på Adamant. Castlevania 1 er et bra spill, men 3 og 4 er langt bedre på alle måter.
  Førstegangsspillere kan oppleve kontrollen i NES-spillene som veldig stiv, men trikset ligger i å lære hva begrensingene dine er. Da kommer man langt, uten større problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*