Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph, Bobla og tegnekveld!

Dadaph, Bobla og tegnekveld!

Wooops, Bobla ble visst lansert på tegnekvelden jeg gikk glipp av. Så kjøp bladet folkens! Mitt bidrag er Escape from Oslo, som jeg har nevnt her på bloggen tidligere. Dette er en historie basert på noe som faktisk skjedde da jeg, Arne Bye og Eirik Avvik var på Peppes under OCX i fjor. Lurer på hva han “Ove” gjør i dag.

Tilbake fra tegnekveld igjen, enda en kveld med stuntmanus, så jeg legger ut et par jeg laget.

Denne første ble veldig random, da jeg tegnet rute for rute uten å tenke på hvordan den skulle ende. Den ble sendt videre og bearbeidet av andre. Jeg fikk en serie noen andre hadde tegnet og skulle lage min versjon:

Siden jeg fikk var allerede ganske god, og handlet om en papegøye som styrte NRK. Jeg bestemte meg å ta det et skritt videre og få litt dyster og totalitær atmosfære over det hele, i tillegg til å vri poenget litt. Ble bare delvis vellykket, da jeg var ganske sliten og slapp opp for tid….men dette er uansett en gøyal måte å jobbe på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*