Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph med ny WIP

Dadaph med ny WIP

Tid for en ny WIP, jeg burde legge ut noen oftere.
Denne gangen: første siden av prosjektet jeg lager for tegnekveld/Bobla: Escape from Oslo

Prøver for første gang å emulere stilen fra Sin City, fordi jeg mener denne mørke og dystre noir-stemningen passer serien godt. Serien er basert på en sann historie om “Ove”, som ikke vil betale regningen sin på Peppes.

Deadline er 1. november. Laget 1 av 4 sider, og jeg må i tillegg håndtekste, noe jeg virkelig ikke kan fordra, men håper jeg kan få det til denne gangen.

2 Comments on "Dadaph med ny WIP"

    Hvorfor må du håndtekste?
    Ser bra ut da ~ Håper den havner online så jeg kan lese resultatet.

    Bladets ene redaktør, TSO, er et tometer++ høyt monster som skyter lasere ut av øynene og flammer ut av kjeften. Han kan manes frem om man sitter i en ring rundt leirbålet og drikker geiteblod…med sugerør. Rykter sier han kan fly raskere enn lyden, og kan knuse fjell med høyrehånden og bygninger med venstrehånden. Titanic, Hindenburg, JFK og Michael Jackson er alle ofre for hans vrede, men det er ting pressen ikke forteller deg. Han lever på geiteblod og barnegråt.

    Og han er heller ikke spesielt glad i fonter, om du skjønner hvor jeg vil hen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*