Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs forsprang…

Dadaphs forsprang…

Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å produsere en stripe av Sagaen om Dadaph Serraph daglig. Nøkkelordet her er “prøver”. Ettersom dette er en serie jeg ikke får betalt for, kan det skorte litt på motivasjonen å sitte timer hver dag og i tillegg dekke over dagene jeg ikke tegner. Joda, jeg elsker å tegne, det er en grunn til at Sagaen fortsetter, og at jeg kommer til å tegne andre ting, straks Sagaen er over. Poenget er at jeg, uten annen motivasjon enn min kjærlighet til tegningen, bruker i overkant av en måned på å lage en etappe, på ca 20 striper(inkludert “forsider” og lignende).

Jeg prøver til enhver tid å ligge ca 2 etapper foran med ferdige striper. Dette betyr at jeg kan fortsette å legge ut for fullt, selv om jeg blir syk eller reiser bort, eller lignende. Jeg prøver igjen å ligge fire etapper foran med ferdig tusjede striper, klare til å fargelegges, og seks etapper foran med selve skrivingen. Riktignok har jeg fått skrevet veldig lite i det siste, men det er en grunn til at det blir litt pause mellom hver etappe.

Uansett, i den måneden de nye etappene i Sagaen om Dadaph Serraph nå har gått, har forspranget mitt blitt mindre, selv om jeg har laget så godt som en stripe hver eneste dag. Før eller siden vil forspranget innhente meg om jeg fortsetter å legge ut som nå, og jeg har planlagt 300 striper til.

Så her er spørsmålet, dersom noen leser bloggen min fortsatt da(treg på å oppdatere ja): Hva er mest plagsomt? Lange opphold mellom etappene, eller striper bare annenhver dag?

Regner med å også stille dette spørsmålet på nettserier når det blir aktuelt(etter etappe 24)…

2 Comments on "Dadaphs forsprang…"

    Er egentlig helt det samme for meg. Sikkert greiest å ta en pause mellom etappene. Du har jo lagt opp til det med sånn recap-strip!

    Pauser blir det nok uansett, jeg liker formelen med recaps nå. Lengden på pausene kan derimot bli kortere dersom jeg laster opp annenhver dag…

    Tror jeg får se an hvordan forspranget er straks Etappe 24 ligger ute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*