Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph er snart i mål med Prosjekt 19

Dadaph er snart i mål med Prosjekt 19

Da jeg i sommer først begynte å snakke om hva jeg holdt på med, kom jeg på å gi det et kodenavn for å kanskje hype det opp, mer enn den faktiske tittelen på serien. For de som ikke er kjent med Prosjekt 19, er det en ny stripeserie jeg holder på med, med formål å trene meg litt opp med både tegning og skriving. Det er en historiebasert stripeserie, som jeg har laget flere av før, men jeg antar dette blir min siste i dette formatet.

Akkurat nå vil jeg ikke si noe om lengden eller når serien kommer. Egentlig vil jeg ikke si noe. Annet enn at jeg akkurat har nådd ett av målene jeg satte meg da jeg satte igang, noe jeg er svært glad for. Jeg vil gjøre mitt beste for å nå det andre målet, som er å ha hundre stripers forsprang, men jeg er ikke langt unna, da jeg har produsert ca 70 striper til nå.

Den vil også kjøre paralelt med Avis Maritima Stulta. Av den grunn vil jeg neppe klare å lage en for hver dag, men jeg skal prøve å gi ut daglige oppdateringer, iallefall en stund.

Avis Maritima Stulta har jeg også en god del ideer for videre. Siden jul har jeg konsentrert meg mer om skrivingen av disse halvsidene, og jeg tror faktisk resultatet er synlig. Men det tar jeg i et annet blogginnlegg.

Prosjekt 19 vil bli kjent under en annet navn så snart den dukker opp på Nettserier.no, iløpet av en eller to måneder. Og serien vil ha ninjaer! Jeg tegnet ninjaer i dag, og han ene har en spikersusp som passet ganske godt.

Hjelper ikke akkurat på produktiviteten å holde ting skjult så lenge, men jeg har jobbet ganske målbevisst i det siste, på en måte som jeg ikke har klart på flere år…

4 Comments on "Dadaph er snart i mål med Prosjekt 19"

  Når du snakker om Avis Matima Stulta, hva er det egentlig "MOD" betyr?
  Har sittet og lurt meg grønn på dette ganske lenge nå….

  Lang historie. Kanskje jeg skal skrive blogginnlegg om den en gang…huff, jeg er blitt sløv.

  Kort fortalt, tilbake i 2003-2004, var det en trend på nettet at alle skulle ha sitt eget lille forum. Tanken var vel at det så moro ut å være moderator og herske over sitt eget lille hjørne på nettet, som kanskje fikk 2 brukere, maks. Da de begynte å spamme reklame for sine forum rundt omkring, laget jeg en tegning: http://dadaph.com/modforum.jpg
  Her dukket fuglene opp for første gang. Med forklaringen som er gitt, bør tegningen tale for seg selv. Mod er kort for moderator.

  I ettertid likte jeg fuglene så godt at jeg brukte dem flere ganger, før de til slutt fikk sin egen serie. Mod ble det de sier.

  Åh forresten, les første bokstaven i hvert avsnitt i dette blogginnlegget 🙂

  Jeg elsker å skjule ting…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*