Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Ting skjer fort!

Ting skjer fort!

Sånn for under et døgn siden fikk jeg ideen om å gjøre om siden min litt, og allerede har ting tatt veldig form.

  • Jeg har endret designet.
  • Bloggen er her fortsatt, men illustrasjonene mine, mest de jeg har gjort det siste året, er i fokus.
  • Fått opp et nytt galleri, med det i fokus på alle relaterte sider.
  • Skrevet om og oppdatert enkelte sider.

Det er mye som gjenstår også, og her håper jeg på litt tilbakemelding fra hva folk egentlig ønsker å se:

  • Nettbutikk, dette vil komme på plass etter at alt annet funker, forhåpentligvis iløpet av sommeren.
  • Kommentarfelt eventuelt en måte å kontakte meg på. Litt usikker på hvordan man enklest mulig gjør dette. Jeg vil kunne filtrere bort spam.
  • Mer SoMe-greier
  • Større og mer sortert galleri. Akkurat nå slang jeg ut ting jeg hadde for hånden, men jeg håper å også kunne legge tilbake eldre ting jeg er fornøyd med. Tanken er at det vil bli sortert etter prosjekter, sånn at de nyere tingene står øverst. Løsningen jeg fant er veldig enkel å jobbe med, men krever en del sortering fra min side.
  • Flere tegneserie-sider, blant annet Soppen Sondre og Fantastisk-Mann, men også annet jeg jobber med eller har jobbet med.

Det er kanskje et kommentarfelt under her. Kanskje ikke. Helt ærlig vet jeg i skrivende stund ikke hva som funker. Men jeg tenker å dele denne på Facebook, så kommenter gjerne der. Det blir lest.

Fortell meg hva dere synes! Hva funker, hva funker ikke? Hva ønsker dere å se her? Hva kan forbedres? Er fortsatt i startfasen, men allerede har jeg en webside jeg er mye mer stolt av enn den jeg hadde for et døgn siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*