Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Livstegn og Battletoads!

Livstegn og Battletoads!

Har vært ganske mye stress for meg siden i sommer. Jeg gikk tilbake til singeltilværelsen (null drama, vi er fortsatt venner), jeg har jobbet døgnet rundt med DiS, og jeg har begynt å gå på omfattende leilighetsjakt, så langt uten hell.

Så hvordan klarer jeg meg gjennom alt dette? SPILL!

Jeg har virkelig spilt spesielt ett spill hardt, nemlig Battletoads, et spill som er regnet som et av de tøffeste spillene noensinne laget. Men det er også et veldig godt og rettferdig designet spill, for det meste, og ren memorisering er viktigere enn raske reflekser, for det meste. Da jeg rundet spillet første gang i januar, laget jeg raskt en video-serie av det på Youtube, men siden da er jeg blitt enda bedre. Jeg kan fortsatt ikke ta hvert eneste brett uten å dø (sliter spesielt med bossen på Intruder Excluder, siste biten av Terra Tubes, og Rat Race), men jeg kommer meg gjennom så godt som hver eneste gang jeg forsøker nå.

battletoads-dadaph-highscor
Dette er utvilsomt det tøffeste spillet jeg noensinne har klart, men det føles like herlig hver eneste gang man moser den siste neven inn i trynet på onde Jessica Rabbit på slutten.

Jeg skal prøve å oppdatere denne siden oftere, men for nå er dette bare et lite livstegn fra meg.
Leilighet har jeg fortsatt ikke, men DiS vil endelig bli lansert neste år, og for øyeblikket har jeg det egentlig ganske fint, selv om ting lett blir ganske stressende.

Nå lurer jeg på hva fremtiden bringer. Og hva som blir det neste store tøffe spillet jeg prøver meg på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*