Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs 24-timers julekalender 2013Dadaph’s 24 hour yulecalendar 2013

Dadaphs 24-timers julekalender 2013Dadaph’s 24 hour yulecalendar 2013

Da var det straks desember og jul, og i den anledning, er det vel på tide å poste 24-timeren jeg laget tidligere opp på nettserier:

avis-halvside-242-nov13

Men dette stemmer ikke. For i år, bestemte jeg meg for å ikke lage en 24-timers som involverte de dumme sjøfuglene. De siste julekalendrene har jeg laget veldig etter den samme oppskriften, og jeg har prøvd å leke meg med fortellerteknikker som ikke er mulige om jeg ikke også bruker tekst.
Dermed bestemte jeg meg i år for å gjøre noe helt nytt:

citizen-teaser-norsk-SD

Dette er noe de som så på streamen(begge to) vet, men årets serie heter altså Life and Crimes of Citizen Kåre, og er en slags detektivhistorie. Noe stort mer vil jeg egentlig ikke si for nå, da jeg faktisk ble ganske fornøyd med hvor handlingen endte opp.
Serien er laget på engelsk, da jeg også ønsker at noen amerikanske venner av meg skal kunne lese historien.

Så jeg oppfordrer alle til å følge med på nettserier iløpet av desember.December is just a few days away. A tradition from Norwegian children’s television, is to run a xmas themed show, with one episode each day, counting down the days until xmas, or yule, as we call it over here.
The last couple of years, I’ve ran my annual 24-hour comic as a yulecalendar on the webcomic portal nettserier.no, usually one featuring my dumb seabirds.

avis-halvside-242-nov13

But this year, I wanted to try something new, to tell a much more complex story than I’m used to. As that required text, I had to come up with something new(which I’m supposed to do with 24-hour comics anyway).
So I decided to go for something completely different:

citizen-teaser-english-SD

If anyone of you watched my stream earlier, you would already know this, but this year’s yulecalendar is called Life and Times of Citizen Kåre, and is some sort of a detective story. I don’t really want to spoil much more than that at the moment, as I’m actually pretty happy about how the story ended up.
So follow my comic at nettserier.no, starting December 1st.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*