Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph skal tegne i 24 timer!Dadaph will draw for 24 hours!

Dadaph skal tegne i 24 timer!Dadaph will draw for 24 hours!

Det nærmer seg 24-hour comic day igjen.
Ideen med dette er å tenke ut, skrive og tegne en 24-siders tegneserie iløpet av 24 timer. En svært god øvelse på å jobbe raskt og effektivt. Dette er noe jeg har gjort hvert år siden 2006.

I år planlegger jeg å streame hele greia. Vil sette på et webkamera som filmer hva jeg tegner, og dette vil stå på i 24 timer, eller iallefall til jeg har tegnet 24 sider.
Hele greia kan man se på Ustream(ettersom det var kun Ustream som ikke gav meg tekniske vanskeligheter).
Det er en chat der, som alle som vil kan bruke underveis. Det vil antakeligvis komme på folk som snakker engelsk, så jeg ber om at språket mest mulig blir på engelsk.
Selv vil jeg nok ikke delta altfor mye på chatten, ettersom jeg vil være opptatt med å sitte og tegne, men jeg vil gløtte bort av og til, og kanskje til og med ha ting som avstemninger om hvilken vei plottet skal gå, og lignende, er egentlig veldig usikker på hva jeg kommer til å gjøre.
Vil sansynligvis ikke ha på mikrofon, da jeg mister konsentrasjon ved å snakke og tegne samtidig, og jeg i tillegg gjerne har på ting i bakgrunnen når jeg jobber, men hvem vet hva jeg finner på etterhvert?

Datoen er lørdag 5. oktober, og jeg planlegger å starte nøyaktig klokka 12 midt på dagen.
Så spre gjerne linken, og dropp for all del innom! Antar linken forblir uforandret, men i verste fall, vil jeg oppdatere den gjennom en kommentar her, eller på Twitter/Facebook, for de som har meg der.
Er usikker på hvor underholdende dette blir, men hey, verdt et forsøk?Time for 24-hour comic day again!
The idea is to plot, write and draw a 24-page comic within 24 hous. This is a challenge that forces me to think fast and work efficiently.
I’ve done 24-hour comics every year since 2006, so it’s a challenge I really love doing.

This year, I plan on streaming the entire thing. I’ll set up a webcamera, filming whatever I draw, for 24 hours(or until I’m done drawing 24 pages).
The stream will be found on Ustream(as Ustream was the only place not giving me technical difficulties).
There is an open chat, and it will be nice if people drop me a few lines now and then, even though I’ll probably be too busy drawing most of the time. I may toss up a poll or two, to decide on the plot direction, or I may not, I have no idea how this is going to work, if at all.

Will probably mute my mic, as I can’t concentrate if I talk and draw at the same time, and I need having stuff on in the background to entertain me while I’m working. But who knows what I might do?

The day is Saturday October 5th, and I plan to start exactly noon CET(6am EST), as that fits my own schedule. I won’t be going anywhere for 24 hours though, so there’s really no rush.
Please drop by. I don’t think the link to the stream will change, but if it does, I’ll post a comment here or update the situation on Twitter.

I have no idea how this stream will work out, but hey, worth a try?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*