Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph er blitt trønder

Dadaph er blitt trønder

Vært stille de siste månedene. Det henger veldig sammen med at jeg det siste året(og spesielt siste halvåret) har vært på leilighetsjakt i Trøndelag. Har mistet helt tellingen på hvor mange turer jeg har vært oppover, hvor mange bomturer spesielt. Det har vært veldig vanskelig å finne en brukbar leilighet i dette området.

Men for ganske nøyaktig to måneder siden var jeg heldig. Fant en flott leilighet på Stjørdal, som det ikke var noe særlig kamp om å få. Etter dette har det vært full fart med flytteforberedelser og styr, før turen endelig gikk oppover forrige torsdag.
Blitt noen hektiske dager med å få ting på plass igjen, men nå fungerer det meste, så håper jeg kan komme igang igjen med hverdagen til uka. Laget et enormt buffer med Avis Maritima Stulta som er helt tomt nå, så må få kommet igang og tegnet opp noen fort, før turen går til Kristiansand og Bergen i september, i forbindelse med lansering av Dadaph album 5.

Dette er skrevet på toget mellom Trondheim og Oslo(må jo ned og gå over gamleleiligheten/levere nøkler), ser ut som nettet funker midt i Gudbrandsdalen også. Quite exciting, this computer magic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*