Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph 5 på Raptus og Stribefeber

Dadaph 5 på Raptus og Stribefeber

Det blir noen travle uker fremover. For meg er det snakk om 6 lange togturer på 11 dager.
Hvorfor? Festivaltid og albumlansering!

dadaph-del5-cover-rgb
Sagaen om Dadaph Serraph album 5 kommer endelig ut. Da Laksevåg Forlag gav seg, var jeg nødt til å finne et nytt forlag(eller forsøke å gi ut selv). Heldigvis red ÜberPRESS inn på en glitrende hvit hest og tok saken.

Planen var opprinnelig å få det ut til Raptus, som er 13-15 september, men jeg ble plutselig invitert til Stribefeber, som foregår i Kristiansand en uke tidligere, og da måtte det plutselig ut til da.
På Stribefeber, skal jeg være med på et Serietreff, og snakke om tegneserier eller noe. Tror jeg klarte meg bra ved å nikke og smile på serietreffet i desember, så skal nok overleve også dette. Dagen etter har jeg min egen programpost. Vet ennå ikke helt hva jeg skal snakke om der, men antar jeg kommer til å gå litt over de mest populære seriene mine, Dadaph, Avis Maritima Stulta, og Soppen Sondre. Kanskje jeg også viser litt smugtitter på DiS? Møt opp! Etterpå blir det signeringer.
På Raptus skal jeg ha eget bord, så det er bare å stikke innom når som helst, hele helgen. Man kan få kjøpt Dadaph album 1-5, samt NinjaDuck-fanzinene.

Ellers vil jeg røpe at Dadaph album 6 vil komme iløpet av 2014. Om det blir OCX eller Raptus, vet jeg ikke, men det kommer. Jeg lager faktisk forsiden nå.
Har også en gladmelding til dere som har spurt om mer Soppen Sondre, som dukket opp i Bobla i fjor: han kommer tilbake i neste Bobla, og vil sansynligvis også titte innom i julenummeret.

Vel møtt på Stribefeber og Raptus! TUUUT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*