Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph på desembertur til Bergen

Dadaph på desembertur til Bergen

Merkelig hvordan man aldri får sove natta før man skal reise et sted. Natt til den 12. desember, må jeg ha duppet av kanskje en time, noe som var frustrerende da jeg tross alt lå i senga i over 6 timer og MÅTTE sove.
Toget gikk tidlig, og tro det eller ei, jeg sov som en stein mellom Finse og Dale, jeg som ellers aldri får sove på tog. Nådde Bergen ikke helt utvilt, men heller ikke ekstremt sliten. Fant meg en pizza bak hotellet, som jeg nærmest slukte hel.

Bortpå Bergen offentlige bibliotek, traff jeg på Gard Helset, og sammen prøvde vi å forberede oss til Serietreffet, som denne gangen handlet om julehefter.

Et bedre referat fra treffet enn jeg klarer å forfatte finnes her. Kan legge til at jeg var ganske trøtt og nervøs på en gang. Selv om jeg har lest en del av de “gode gamle” juleheftene opp gjennom oppveksten, har jeg knapt rørt de norske klassikerne, som Stomperud, Bustenskjold og Vangsgutane. Overlevde ved å nikke og smile mitt beste når temaet gikk dit. Fikk jernteppe minst en gang, men heldigvis virket Arild Wærness veldig glad i å ta over praten.

Etter dette, gikk vi bort på BarBarista, der Dadaph album 3 ble lansert. Det ble en del signering og tegning, men ellers satt jeg borti kroken med milkshaken min(veldig glad de ikke bare har alkohol på slike steder). Fikk dessverre hodepine etterhvert, og med tanke på at hotellet stengte dørene for natta veldig tidlig, trasket jeg ditover rundt 11-tiden. Der sloknet jeg som en stein.

Dagen derpå våknet jeg av meg selv rundt halv 10-tiden. Ble et skuffende møte med hotellfrokosten(Selvsagt ferdig påsmurt med masse ekkelt smør…ew…hva ER poenget med å ha smør på alt by default? Det er det verste jeg vet, og jeg brekker meg bare av tanken), så den forble uspist. Neste gang blir det nok hotell med skikkelig frokost.

Fant heldigvis både noe mat og julegaver rundt om i Bergen sentrum, før jeg slang meg på toget hjemover mot pepperkaker, juletre og WiiU igjen.

Alt i alt en grei tur, og jeg setter iallefall pris på en sånn liten avstikker i førjulsrushet, og nå som album 3 er lansert, kan jeg endelig få anbefale at alle løper ned til nærmeste Outland og kjøper. Eller kontakt meg dersom det blir vanskelig, så skal jeg se hva jeg kan ordne(selv om jeg ikke har noe skikkelig system på bestillinger ennå).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*