Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs godstol er død

Dadaphs godstol er død

Godstolen min. Ble med meg dagen jeg flyttet ut i 2009. Før det stod den i mange år på stua hjemme, og før det igjen, mener jeg å huske den hos min mormor i Drammen.

Den var ikke helt god de siste par årene, en løs skrue som til stadighet datt ut, som ble verre og verre, men de siste ukene har den vært ekstra ille. Den datt mer og mer sammen, ble en slags gyngestol, bare ikke på en koselig måte. I dag oppdaget jeg plutselig at jeg satt nær gulvet. Under har en god del ting rustet og knukket av. Antar ting er beyond repair nå…

Så godstolen min. Det var noen gode år. Nå får jeg klare meg med en kontorstol en stund 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*