Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph tilbake til Desucon!

Dadaph tilbake til Desucon!

Slutten av juni betyr vel en ting: Desucon

Standen min, Dadaph – Håndverk er hærverk, vender tilbake for tredje året på rad, og denne gangen har jeg større utvalg enn noensinne!
Begge Dadaph-albumene vil være tilgjengelige. I tillegg vil de få Stulta-fanzinene jeg har igjen fra i fjor være der, pluss Ninjaduck, som er ny i år. Jeg vil selvsagt signere alt. Det er også en del buttons igjen, men det begynner å gå tomt for de mest populære, så jeg anbefaler at de som vil ha en Narutard, kjapper seg. Nytt i år er prints. Jeg printer ut noen av bildene jeg er mest fornøyd med, men her trenger jeg deres hjelp. Dersom noen som kommer på Desucon ønsker en print av noe i galleriet mitt…eller en spesifik stripe eller side/halvside, si ifra innen fredag, så skal jeg få ordnet det.

Å tegne bokmerker på requests var en stor suksess i fjor, så det fortsetter jeg med. Jeg skal iallefall forsøke å tegne hva som helst folk ønsker, og prisen vil være rimelig.

I tillegg regner jeg med å ha med en haug originaltegninger, dersom folk vil kikke eller kjøpe.

Så møt opp! Bla i seriene mine. Slå av en prat, eller kjøp. Jeg er på Desucon hele helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*