Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph på Desucon 2012

Dadaph på Desucon 2012

Kort myldringsfilm. Hadde store problemer med redigeringen i fjor, på grunn av kameraet og filtyper og diverse, så ettersom jeg trodde de problemene skulle oppstå i år også, filmet jeg veldig lite. Men så viste det seg at alt er fikset, og redigeringen gikk lett, annet enn at jeg hadde veldig lite film å velge i…så jeg tok det beste jeg filmet, som ikke er stort. Skal gjøre bedre neste år.

Uansett. Artstand er gøy. Kom inn en og en halv time etter at artstandene egentlig skulle slippe inn. Rigget opp på 10 minutter, og satt stille til klokka var 12. Fantastisk plassering på artstandene i år, det var enormt med trafikk gjennom rommet hele tiden, og det var alltid noen som kom innom og iallefall tittet. Hadde artstand ved siden av Lise som vanlig, og fikk hjelp av vennene hennes de gangene jeg ville gå rundt….hadde ikke med meg noen egne medhjelpere i år, da folk meldte avbud eller ikke dukket opp, og lignende.

Kort blogg om dette iallefall. Jeg gikk i overskudd, har masse fine greier, og kommer definitivt tilbake med artstand neste år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*