Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph klar til OCX

Dadaph klar til OCX

Øff, lenge siden jeg har blogget noe nå. Hadde planer om mye blogging, men det ble lite tid, og for hver gang jeg kom på noe å skrive, kom jeg på at jeg burde skrive om tusen andre ting som har skjedd det siste halvåret. Så har ting kokt bort. Men nå er Dadaph ferdig, så kanskje jeg klarer å skjerpe meg nå.

Uansett, det er OCX neste helg, og dit skal jeg selvsagt. Nå har jeg planer om å blogge mer om hva som faktisk skjer på OCX etter at selve festivalen har funnet sted, for selv jeg, med alle mine magiske talenter, kan ikke se fremtiden.


Det jeg iallefall vet, er at det kommer et nytt Dadaph-album! Dadaph – Reisen til Verdens Ende samler de seks første etappene av Dadaph, i farger, i tillegg til nyskrevet bonusmateriale. Et fantastisk album å ha enten man er ny til Dadaph eller har fulgt med siden starten. Endelig kan man ha et album mellom hendene. Jeg laget en side til albumet her. Jeg er selvsagt på plass for å signere dette når som helst!


I tillegg til Dadaph-albumet, har jeg laget en fanzine. Veteraner på Nettserier, husker kanskje en viss trio fra Hallingby, orimarius, bjarnemann og eilif, som lurte nettstedet med trolleserier i to år. Spøken gikk kanskje vel lenge, men seriene ble uten tvil så dårlige at de er morsomme, og ettersom jeg endelig er helt ferdig med Dadaph og følte for å tulle litt, laget jeg en Ninjaduck-fanzine, klar for OCX. Det var ekstremt befriende å bare gjøre hva jeg ville igjen. Den dårlige gramatikken er borte, og serien er både lesbar og veltegnet, men humoren er den samme. Fans av trioen bør glede seg til denne herligheten på hele 16 sider! Om jeg ikke sitter på stand, så ikke nøl med å ta tak i meg om du ser meg gående rundt, for å kjøpe. Jeg må se med trykkingen, men jeg antar pris vil ligge på runde 50 kr. Med i prisen, vanker det selvsagt en unik tegning jeg gjerne lager på stedet!

Sees på OCX!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*