Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph har vært Norge rundt…nesten

Dadaph har vært Norge rundt…nesten

Vel, oktober har vært stress, og signeringsferden er endelig over. Koselig å farte rundt, men sykdom ødela for mye, da jeg var slått ut i nærmere to uker.

Turen til Kristiansand gikk greit. Kom ned dit på fredagen, tok en liten runde rundt i sentrum, før jeg traff på Arne og gikk ut på Egon for å spise. På lørdagen gikk vi rett til Outland, der vi satt oss ned for å signere. Det var en varm dag midt i høstferien, så det kom ikke like mange innom som vi hadde håpet, men likevel ble jeg godt fornøyd med hvor mange album jeg solgte. Betjeningen i butikken var utrolig hyggelige mot oss, og jeg tar gjerne turen tilbake.
Bussturen hjem var daff, jeg er vant til å ta denne bussen, etter å ha besøkt Lise i Valle en del i fjor, men likevel var det kjedelig fordi det ble tidlig mørkt og det er lite å se. Vel hjemme overasket Lise oss med hjemmelaget pizza og en mektig sjokoladekake.

Dessverre gikk ting nedover herfra. Arne klarte å smitte både meg og Lise med noe uffent, og vi ble begge sykere og sykere utover uka. Jeg måtte kansellere turen til Stavanger, og ta Lise med på legevakta, ettersom hun enda ikke hadde fått utdelt noen fastlege i Oslo(da nektes man vanlig legetimer, helt utrolig system). Ble satt på pencilin begge to, og sengeliggende hele helgen. Lise ble heldigvis sykemeldt uka etterpå(etter litt stress med enda mer lege), og vi fikk heldigvis uka til å bli friske, noe vi virkelig trengte. Det var heldigvis ingen tur planlagt for den helgen.

Jeg stod på å tegnet stultaer frem til jul, inkludert julekalenderen som starter på nettserier 1. desember. Da bør alt være klart til flytting, så får jeg heller starte opp å tegne Dadaph igjen straks vi har flyttet ferdig midt i november.

Helgen etterpå gikk turen til Trondheim. Toget var helt jævlig. Jeg hadde betalt 90kr ekstra for komfort-seter, men likevel ble jeg plassert slik at jeg satt og så rett mot noen andre, uten noen beinplass. Siste gang jeg kaster bort penger på NSB-seter som er dyrere og LANGT mer ubehagelige enn jeg vanligvis får på minipris. I Trondheim bodde jeg hos Arne og familien hans ved Ranheim, et stykke øst for sentrum. Før leggetid så vi på MASK på norsk VHS. Ganske så nostalgisk, i tillegg til å ha nærmest like fantastisk norsk dub som Zelda-serien.
På Outland traff vi mange kjente, men solgte faktisk færre album enn på Kristiansand, merkelig nok, da det var mange flere folk innom butikken. Måtte dra hjem igjen med tung bagasje. Vi tok oss så en rundtur i sentrum, der Arne fortalte om frimurer-konspirasjoner og dumme dansker, før vi tok bussen opp mot Tyholdt-tårnet for å dra på en Egon-restaurant med fantastisk utsikt over hele byen. Måtte vente nesten en time på bord, men det var verdt det.
Reisen hjem ble omtrent like behagelig som reisen opp. “Komfort” my leg.

Etter en spennende uke, var turneringen ved veis ende: Oslo. Arne kom ned sent fredag kveld og sov på sofaen.
Outland Kirkegata tok godt imot oss, men dessverre var salget enda mer skuffende, selv om det var enda flere folk innom enn både Kristiansand og Trondheim tilsammen. Virker som folk på steder det skjer mye er langt mer tilbakeholdne med å prøve noe nytt. Uansett ble vi omsider ferdige med turneen, og feiret med å spise en fantastisk god biff på Bighorn på Aker Brygge, samt med filmklassikeren He-Man and the Masters of the Universe på DVD.

Turneen er over, men det er fortsatt masse album igjen å selge! Så pell deg ned til Tronsmo eller Outland, eller ta kontakt med meg personlig om butikkene er for knotete å komme seg til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*