Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph gjør klar for Raptus 2011

Dadaph gjør klar for Raptus 2011

Snart tid for Raptus igjen, og denne gangen er litt spesiell for meg.
Jeg går fra å være vanlig besøkende som jeg har vært i alle år, til å faktisk bli en gjest.

Ettersom albumet skal lanseres(KOM OG KJØP!), har jeg også en egen programpost. Kanskje snart på tide å finne på noe å snakke om. Jeg skal også tegne drager eller noe senere på lørdagen.

Jeg har også blitt en såkalt “Artist in Residence” i år. Det betyr at jeg får en stand et sted og skal sitte og tegne eller noe. Vet helt ærlig ikke helt hva det innebærer, men jeg får nå en egen stand, så det er bare å gå bort til meg og spørre om ting eller tegninger. Jeg vil også selge diverse saker. Både album og sakene jeg hadde på Desucon, pluss flere sølvfugler fra Lise.Alt dette kan kjøpes, i tillegg til albumet!
Stikk innom meg på Raptus i Bergen 9-11. september!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*