Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph på Oppdal

Dadaph på Oppdal

Dagen etter Desucon ble jeg med Lise tilbake til Oppdal. Skulle gjerne hatt en ekstra dag eller to hjemme for å få slappet litt av, men ettersom Lise skulle starte på sommerjobben sin, dro vi allerede på mandag. På Oslo S var det kaos, ettersom smartingene på Jernbaneverket hadde bestemt seg for å stenge samtlige spor inn og ut av Oslo midt i turistsesongen, samtidig som veivesenet hadde bestemt seg for å ha masse veiarbeid på strekningen bussene kjørte.

Vel fremme på Oppdal gikk dagene tregt. Lise var på jobb nesten daglig, og jeg satt i kjelleren og puslet med mitt. Jeg hadde egentlig tenkt å tegne og skrive litt, men det ble knapt noe med det. Jeg fikk spilt gjennom Harry Potter and the Philosopher’s Stone på Gamecube, som var et gøyalt lite spill, med tanke på den ekstremt lave prisen.
Lise hadde også hauger med spill som trengte sortering, så det ble en god del sortering og rydding både når hun var på jobb og hjemme. Men det var faktisk ganske koselig jobb syntes jeg.

En dag tok jeg meg også en tur bort på campingen der Lise jobbet. Ettersom sykkelen var ganske falleferdig, bestemte jeg meg for å gå de ca 4 kilometrene hver vei, som egentlig var veldig lite slitsomt, da det er ganske flatt på Oppdal(om vi ser bort fra alle fjellene).

Det ble også flere turer ut for å spise. God burger fra det lokale gatekjøkkenet. Pizza på en kro(der de tullet veldig med fyllet på menyen, men ellers koselig), samt en tur på Peppes, der de hadde en fantastisk ny såkalt “California Style”-pizza(identisk med italiensk, men pyttsan). Denne var ekstremt god, og jeg fatter ikke hvorfor det ikke går an å få denne på hjemmebestilling. Jeg synes vanligvis ikke pizzaene på Peppes er spesielt gode overhodet.

Den 3. juli var jubileumsdagen vår. At noen har holdt ut ett år med en gærning som meg er litt rart å tro, men Lise er så søt og god at hun klarer å tilgi mine absurditeter. Jeg er ganske fantasiløs på gavevalget mitt, så hun fikk en USB-kontroller til PC, formet som en NES-kontroll, samt en lommebok med NES-motiv. Jeg føler jeg burde valgt noe mer romantisk, men det falt tydeligvis i smak.
Selv fikk jeg to anime-figurer, Goku fra Dragonball, og Arale fra Dr. Slump.

Som enorm Toriyama-fan, står disse nå og dekorerer leiligheten min. Tusen takk for gavene kjære. Jeg elsker deg.

Det ble også en middag ute denne dagen. Forsøk på å være romantisk, så spanderte jeg den. Lise tok en talerken med kylling og mye rart, og selv tok jeg en biff med pommes frites og peppersaus. Utrolig godt, kan virkelig anbefale Møllen om noen lesere noensinne er innom Oppdal.

Dagene gikk, og altfor raskt var tiden inne for å dra hjem igjen. Der ble jeg mottatt av en regning som forfaller om ca 15 minutter fordi idiot-nettbanken min har bestemt at Java-loginen ikke skal fungere i dag. Hipp hurra.

Nå prøver jeg å tegne litt, i tillegg til å skrive Dadaph for full guffe, rydde, se etter leiligheter(om noen vet om noe bra utenfor Oslo, si ifra), og ellers spille og slappe av litt.
Det blir en del som skjer denne måneden, men mer om det senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*