Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph på OCX, dag 2

Dadaph på OCX, dag 2

Ny dag på OCX. Ny dag hvor jeg glemte kameraet hjemme.

Ble tidlig morgen, da Eirik måtte på standen før åpningstid, og jeg også fant det lurt med blant annet en skikkelig dusj for å ikke skremme vekk for mange potensielle bladkjøpere. Eirik fant seg frem til standen der Kim Holm allerede hadde begynt å gjøre ting klart. Standen hvor jeg skulle sitte, NTF, var heldigvis like ved, og der ble jeg sittende gjennom ganske mye av dagen. Hadde priset fanzinene mine på 30kr…om det var noe sjakktrekk, vet jeg rett og slett ikke, da det kanskje er bittelitt mye for 8 ynkelige svarthvitt-sider, og i tillegg, som Are på standen til Kim og gjengen sa, krever mer veksel enn 20kr….blir litt høyere terskel før folk kjøper da. Jeg fikk uansett solgt akkurat nok til å gå ca i 0 fra kopieringskostnaden, og sett at jeg får solgt på Desucon også, er jeg egentlig fornøyd.

På programmet var det en del interessant, spesielt Krüger og Krogh som jeg nevnte i gårsdagens blogg, en kommende norsk albumserie, i lignende stil som Sprint. Gleder meg veldig til å lese resultatet. Ble gående litt rundt og kikke, hilse på folk, men ble mest standsitting, det er god hvile, og jeg ønsket å få solgt så mye som mulig.

Ble også presentert for temaet til Bobla 3: en hyllest til ting jeg er fan av….om dette omfatter kun tegneserier vet jeg ikke, da det som hovedsakelig fikk meg til å begynne å tegne var Super Mario Bros. Men kunne kanskje vært artig å lage en gritty remake av Knoll og Tott? Får nå se, når den tiden kommer. Time will sjåv.

Tasset hjemover da det stengte. Jeg er ikke noe festmenneske, så jeg står over OCX-festen, hadde antakelig tatt en tur dersom jeg var mindre sltien, for å mingle, men jeg orker rett og slett ikke. Vært lite søvn og mye styr i det siste.

Åja, omtrent ett år siden Ove på Peppes, som gjenfortalt i Escape from Oslo i Bobla 1. Denne historien skjedde da jeg, Arne Bye og Eirik ventet på OCX-festen i fjor. Kjøp Bobla! Buy all our t-shirts and toys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*