Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph, det syke geni…

Dadaph, det syke geni…

Eirik dro på onsdag, og i den anledning klarte jeg selvsagt også å bli syk. Ble dessverre tegnepause en del dager da, håper bare jeg rekker tingene jeg skal lage til Bobla, i tillegg til at jeg virkelig ikke har noe forsprang med å fargelegge Dadaph nå.

Men uansett trengte jeg noe å drepe tiden med, så jeg fant frem et gammelt spill jeg ennå ikke har fullført: Evil Genius. Passe sløvt og gøy.

Legger kanskje til en film senere da jeg bygger en ny base på spillets andre øy. For de som ikke er kjent med spillet: klassisk byggespill i Dungeon Keeper-stil. For de som er kjent med spillet: løgnere! Denne perlen er så undervurdert at det synger, og ingen andre enn meg har noensinne spilt det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*