Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph tegner som bare faen!

Dadaph tegner som bare faen!

Vel, vært en stund siden jeg har blogget. Har ikke tenkt å slutte, er rett og slett fordi “blogging” for øyeblikket står lavt på prioriteringer. Rett under “Lise, tegning, jobbing, soving, spising, spilling, avslapping og kos”. Men alvorlig: jeg har tegnet ekstremt mye i det siste.
Dagbladet utlyste nok en gang en Tegneseriekonkurranse for en stund siden. Denne kom langt før jeg egentlig hadde tenkt, så jeg fikk litt panikk, dro frem noen uferdige skisser til en serie jeg planla, og prøvde desperat å komme på noe. Men dette er en serie som virkelig ikke tåler å rushes, så jeg la den på hylla. Men så kom jeg plutselig på en annen ide, til en veldig tradisjonell serie, en hvor jeg lett kommer på poenger og striper. Neppe et vinnerbidrag, men jeg har likevel lyst til å delta.

Denne serien handler om noen folk som sitter på en bar og snakker. Kan ikke understreke det nok. Dukker nok opp på nettserier, om ikke altfor lenge, da jeg bare har 6 striper og fagelegging igjen av den.

Samtidig har jeg tegnet voldsomt mye Dadaph i det siste. Det var et par dager hvor jeg faktisk satt og tegnet hele tiden jeg var våken. Det tok på, så jeg har begynt å prøve å roe ned litt igjen, selv om jeg nesten ikke har noe forsprang når det gjelder fargelegging på denne.

Tok meg også en helg i Valle for å slappe av hos Lise igjen. Trengte absolutt det, føler meg kvikkere enn på lenge nå, og klar for å sette igang med mer tegning.

Fremover må jeg før påske tegne bidrag til Bobla. Har fått ensidermanuset nå, og det satte meg ut ganske heftig. Aner jeg kommer til å måtte fornærme forfatteren(som jeg ikke kjenner) om jeg skal klare å tegne det, men tar det som en utfordring.
Har også fått et 4-siders manus av en venn, som også kan komme med, her har jeg tenkt å legge A3-ark sidelengs og tusje litt med pensel, for å prøve nye teknikker. Så jeg har nok å gjøre før påske, for å si det sånn. Men har noen gode uker på meg med både konkurranse og Bobla.

Blogging: har noen innlegg som jeg har planlagt å skrive, men som jeg plutselig kan sitte hele kvelden med når jeg først begynner. De kommer, men må rett og slett ta det dager hvor jeg føler for det.
Kan hende jeg også bestemmer meg for å ta opp noen spill jeg spiller mens jeg kommenterer, som Spelunky, mer Minecraft eller ett eller annet jeg emulerer. Får se, føler meg ikke som den beste kommentatoren, men er gøy nok å prøve eller vise frem ting i spill.
Har også en ny spillanmeldelse å tegne, denne ligger det mye følelser i(da det er et ekstremt nostalgisk NES-spill som tok meg 20 år før jeg endelig nå nettopp klarte å komme meg gjennom). Ting vil skje. Bare en statusrapport.

Ønsker og sånn kan jo tas i kommentarfeltet.

3 Comments on "Dadaph tegner som bare faen!"

    Vil gjerne se din arbeidskrok! 😀 De bruker ha en artikkel om arbeidsplassen til tegnere i ImagineFX, jeg synes alltid dette er sykt spennende. Veldig bloggete, er det også.

    Ellers får du ha lykke til med tegningen. Holder selv på med masse opptaksoppgaver så det blir en del jobbing. SATSER PÅ AT VI BEGGE KOMMER I MÅL!

    Kan alltids gjøre det, men aldri tenkt over at det kan være interessant. Er bare en rotete pult og en PC-skjerm…ikke noe fancy tegnebord eller noe(ennå iallefall)…

    Er spennende, da. Din tegnepult har to pc-skjermer og alt mulig. Ser veldig base ut.

    Din produksjonsrate er sinnsyk. Jeg tror ikke serien din vinner, men hadde likt det om den gjorde det. Du hadde levert dobbelt så mye som Pondus ville ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*