Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs travle uke…

Dadaphs travle uke…

Det har vært en ganske så travel, men veldig koselig uke for meg.
Forrige lørdag, kom Lise på besøk og ble noen dager, før vi begge reiste videre til gamlebyen i Fredrikstad, der Lise skulle delta på NM i gullsmedfag. Ble en del reising frem og tilbake for meg, da jeg ikke hadde særlig å fylle dagene med, og ikke orket å sitte 10 timer daglig på hotellrommet.

På torsdag, den siste dagen under NM, gikk mesteparten av tiden med på å henge rundt i Fredrikstad sentrum, med en felles venn av meg og Lise. Fredrikstad er en grei by, veldig koselig gamleby, men ettersom jeg ikke orket broen flere ganger, tok jeg fergen(som jeg ikke visste om før, og sparte en del tid og krefter). Det ble litt filminnkjøp(jeg trenger en større filmhylle, kanskje en å henge på veggen…tips?)

Ble stående en del og preike film med Darius(vennen jeg nevnte), føles godt å gi filmtips som 12 Monkeys og Dr. Strangelove, før Lise kom ut, tydelig nervøs, før vinneren skulle kåres. Ble en liten Peppes-tur, og selv om jeg egentlig er møkklei Peppes(er det bare jeg som synes kvaliteten har tapt seg der enormt de siste årene?), oppdaget jeg at de hadde italiensk pizza på menyen, og måtte bare prøve en Yellow Bird, pizza med kruttsterk kyllingkjøtt på, som faktisk var nokså god.

Lise ble stadig mer nervøs, og føltes totalt umulig å prøve å trøste eller roe henne. Men heldigvis gikk ting rett. Lise vant NM i gullsmedfag. Hun er norgesmester! Jeg visste hele tiden hun hadde en god sjanse, da hun først var med og har erfaring å arbeide med gull. Men jeg er utrolig stolt og glad over at hun vant, og kan pryde seg med den tittelen.

Vel hjemme, var telefonrøret hennes varmt resten av uka, jeg mistet telling på hvor mange som ville intervjue henne. Fikk heldigvis litt tid for oss selv, og nå, på ettermiddagen i dag, dro hun tilbake til skolen, for denne gang. Huset er tomt igjen.

Men da har jeg tatt nok pause for nå. Tilbake til tegnekveld, animeaften, pluss å tegne 2 striper daglig. Her skal det jobbes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*