Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph har spilt: Fable 3

Dadaph har spilt: Fable 3

Tror forøvrig jeg skal kutte ned litt på filmanmeldelsene…jeg har forsøkt å tegne flere, men ble rett og slett ikke særlig bra. Kommer antakeligvis til å ta en film her og der, om jeg ser noe som engasjerer nok positivt eller negativt. Spill fullfører jeg sjeldent nok til at jeg fortsatt føler jeg får tid og orker, selv om jeg alt har en backlog og burde anmeldt enda et spill jeg nettopp fullførte.

2 Comments on "Dadaph har spilt: Fable 3"

    Bra du nevnte mr. hype. Blir sikkert å plukke opp etterhvert som det faller i pris. Fable 2 var ok. Utrolig digg musikk, da.

    Haha, nice! Det er forresten ikke lenge til Fable 3 får nytt DLC; "Traitor's Keep". Gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*