Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs jul og nyttår overstått!

Dadaphs jul og nyttår overstått!

Sånn! Da var jul overstått. Denne hedenske høytiden der vi gafler oss i stekt gris og tilber et grantre av plast….og av en eller annen grunn er det koselig.
I år fikk jeg En haug filmer av Lise, samt Link’s Awakening til Game Boy. Fikk også Assassin’s Creed Brotherhood til Xbox360, et spill jeg har storkost meg med.

Et par dager før nyttår kom Lise på besøk igjen, og sammen feiret vi nyttårsaften med deilig kalkunmiddag. Det ble også litt snakk om forsetter, noe som egentlig er noe jeg gir beng i, men tror jeg slapp unna ved å si at jeg skulle begynne å blogge litt mer i år. Så jeg får vel begynne da.

I dag er det Lises bursdag. Av meg fikk hun en Virtual Boy.

Se så glad hun er!
Begynte også å pusse opp bloggen hennes, men ettersom det er blogg.no og systemet dere suger, er det svært begrenset hva jeg får gjort, og hva jeg orker.

Har også begynt å tegne Avis Maritima Stulta igjen etter en pause(julekalendere). Sagaen om Dadaph Serraph kommer også med daglige oppdateringer igjen, og jeg ligger ca 2 etapper foran, til tross for tidligere PC-problemer. Må fortsatt jobbe på spreng med fargelegging og lignende.

Men jeg skal nå gi lyd ifra meg oftere, om jeg så må blogge for å whine over hvor vondt det luktet på bussen i dag, eller blogge om klærne mine(hey, Dagbladet.no hadde jo hovedoppslag i dag da en eller annen whinete fjortisblogger la på røret, så vil jeg bli kjendis, kan jeg kanskje allerede nå nevne de varme deilige rosa ullsokkene jeg fikk av Lise).

Men sjokoladekake er godt.

2 Comments on "Dadaphs jul og nyttår overstått!"

    Sjokoladekaker er ikke bare godt, det er genialt og deilig på alle mulige måter.

    …Gleder meg til feedback'en fra Lise, om hvor dårlig VB er x) Godt nyttår da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*