Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph presenterer Tegnekveld-skisser:

Dadaph presenterer Tegnekveld-skisser:

På tegnekvelden sist hadde vi stuntmanus. Dette er en artig liten øvelse, hvor vi sender ideer på rundgang. Denne gangen skulle hver av oss finne på en tittel til en serie, som vi sendte videre til nestemann, som skulle lage en side, deretter ble den sendt videre enda en gang, til man hadde tre sider. Så skulle man til slutt lage en enkelt ensiders tegneserie, basert på sidene man fikk tilbake.

Tittelen jeg kom opp med var Trubaduren fra Tsjernobyl
Da jeg fikk tilbake de tre sidene, laget jeg en svært forkortet versjon jeg formet som et skaldedikt/superhelthistorie. Det ble seende omtrent slik ut:

Episk, eller hva? Ikke umulig jeg faktisk rentegner denne en dag, men for nå kan den nytes i skisseform.

Tittelen til historien jeg fikk var Tre små menn. Under legger jeg den aller første siden, som jeg ene og alene tegnet.

Resultatet etter de tre sidene ble svært annerledes, men jeg ble faktisk veldig fornøyd med den her.

En annen historie jeg tegnet andresiden på handlet om en mann som ble dratt ned i et magisk pissoar. På siden jeg skrev, som trolig er den barnsligste siden jeg noengang har skrevet, måtte han frelse Urinland fra den onde Heksa Bæsj, som sørget for evig møkk. Heldigvis var frelseren Tissemannen på vei. Klare paralleller til Narnia, og i siste rute, som jeg ble veldig stolt over, kommer en kirkens mann og klager over at historien er for lik Bibelen. Vet ikke helt hva jeg kritiserer her, men blasfemi er alltid gøy. Vil lage mer blasfemi.
Egentlig er jeg ikke SÅ stolt av denne, var litt flaut å levere den videre, men jeg måtte jobbe med materialet som ble presentert, til mitt forsvar.
Dessverre var det noen andre som tok hånd om disse sidene.

Blogger mer tegnekveld om det skjer noe interessant igjen. Har lyst til å presentere flere skisser her, men vil ikke røpe for mye av serier jeg holder på med heller. Kanskje mer Behind the Scenes-materiale og vag WIP? Hva synes folket?

1 Comment on "Dadaph presenterer Tegnekveld-skisser:"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*