Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph har spilt: Just Cause 2

Dadaph har spilt: Just Cause 2

Hei, denne gangen har jeg…nei vent. Jeg vil starte med noe nytt. Alle anmelder jo spill og filmer de ser. Jeg vil begynne å tegne anmeldelsene mine isteden. Det blir morsommere å lese, også for de som ikke engang liker spill eller filmer, og da holder jeg meg litt mer original.

Så først ut, et spill jeg spilte siden midten av desember:

Just Cause 2

Så dette spillet likte jeg. Men jeg liker ikke alt.
Men så til dere lesere: Denne anmeldelsen ble tegnet i full fart. Praktisk for meg, men hva ønsker dere? Raskere blyanttegninger? Omtrent det samme som det her? Litt mer detaljert og arbeidet med? Eller kvalitet av det jeg kunne tenkt meg å legge på nettserier?(så høy kvaltiet kan dessverre bety at de kommer sjeldnere)
Vær så snill, stem i pollen til høyre, jeg ønsker å høre på hva folk synes, selv om jeg nok kommer til å holde kvaliteten som denne, eller litt høyere. Stem og skriv gjerne hva dere synes. Skal spare fremtidige anmeldelse fra så mye tekst utenom.

3 Comments on "Dadaph har spilt: Just Cause 2"

    Så langt det ser ut nå, er det litt delt. Om det fortsetter, blir det nok at ting blir litt mer velgjort, med skissing og planlegging, men at jeg heller ikke bruker flere timer på hver enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*