Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph har hatt det fint

Dadaph har hatt det fint

…og da sitter man her alene igjen. Lise har dratt tilbake til skolen for denne gang.
I går feiret vi bursdagen hennes, med blant annet en bytur, der hun møtte en venninne, og vi endte opp med en herlig restaurantpizza på Mamma Rosa på Egertorget.

Men nå er det slutt på moroa. Skoleåret har begynt for Lise, og for min del er det igjen tid å ta frem splittpennen og tegne dumme sjøfugler og brennbare magikere dagen lang.
For følgere av Avis Maritima Stulta, kan jeg røpe så mye som at halvside nummer 100 nå er tegnet. Ikke regn med en enorm markering, men den kommer på søndag.

Har skrevet til og med etappe 28 av Dadaph, og er iferd med å starte å skrive etappe 29, samtidig som jeg gir meg i kast med å tegne etappe 27. Etappe 25 er heller ikke helt ferdig fargelagt, så jeg må henge i der også. Egentlig litt småforvirrende å jobbe på flere punkter av historien samtidig, men det er nå det jeg må gjøre for å få den ut raskere. Burde egentlig lagt ut en WIP nå, men jeg vil ikke spoile noe.

I tillegg er tiden kommet for å sortere mer Lego. Bestemt meg for å starte med ridder-legoen, og føst ute er nok erverdige 6080 – King’s Castle fra 1984. Forvent nok en stor lego-blogg når all ridder-legoen er ferdig. Er en god del av den også, så tar nok tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*