Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaphs tekniske poblemer…

Dadaphs tekniske poblemer…

Halleluja, for noen uker!!

Først ryker en PC. Ok, den hadde tilfeldige kræsj, Windows Vista, og var generelt døden nær i flere måneder, så det var ved en viss lettelse at den ikke ville starte igjen.
Dermed ble det ny PC på meg. En splitter ny boks med Windows 7 på…..som selvsagt bluescreener i hytt og pine, slik at den måtte tilbake til butikken, og er fortsatt på verkstedet. Ekstremt irriterende.
Enda mer irriterende er det at min gode gamle Mustek ScanExpress A3 USB nekter å kjøre i 64bits W7, selv ikke Vista-driverne(som noen påstod virker) gjør jobben. Så da var jeg nødt til å investere i en nyere Mustek-modell, med W7-drivere… Men selvsagt tar det evigheter ettersom butikken har brukt to uker på å få dem på lager, og fortsatt ikke har sendt. Hva driver de med på Pixmania egentlig?

I tillegg røk min elskede Xbox 360 på toppen av det hele. Det vil si: to PCer, en scanner og en 360, som måtte byttes på en uke. Ny rekord? I det minste er Microsoft-supporten noe av det beste jeg har vært borti. Fem års reklamasjonsrett fungerer utmerket. De kom til og med og hentet konsollen på døra, og fikser den gratis. Kan si mye om både konsoll og stabilitet, men de er tydeligvis vant til å måtte ta dem imot. Bravo!

Fikk endelig somlet meg til å skaffe et skikkelig lydanlegg til skjermen min også. Riktignok “bare” to høytalere, men straks jeg fikk satt dem opp riktig, gir de ufattelig god lyd. Fatter ikke hvordan jeg har overlevd på skjermens innebygde høytaler i ett år. Den er forferdelig.

I den anledning får jeg kost meg litt ekstra med spilling og mine favorittfilmer som jeg ikke har sett på en stund…og det hjelper på humøret i en periode hvor ALT av teknologi har motarbeidet meg.
Men takket være Redmist på nettserier og litt sniking rundt på skolen hans, ble årets julekalender scannet, så da er det bare å lese på nettserier fra første desember!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*