Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph selger buttons!

Dadaph selger buttons!

Fikk akkurat en nydelig forsyning fra Buttonstrykkeriet med Narutard-buttons.

Det er min egen Narutard som er avbildet på disse knappene. Bildet har fra tid til annen blitt observert på selveste 4chan(not safe for work!), og kan nærmest sies å være mitt mest kjente bilde.
På grunn av begrenset budsjett, er disse kun trykket i et opplag på 100, og vil kun selges på Desucon den 26 og 27. juni! Her vil jeg også sitte og tegne og signere til de som ønsker det, i tillegg til å vise frem arbeider. Hvem vet? Kanskje det vil bli mulig å få smugtittet på Sagaen om Dadaph Serraph også? Prisen er 20kr per button, og det gjelder å være tidlig ute! Dersom dette blir en suksess, kan det være fare for at jeg gjentar det til neste år.

Jeg vurderer også å trykke opp flere buttons, men jeg vil først vite om det er salgsgrunnlag, i tillegg til ønsket motiv. Noen som vil ha en sjøfugl eller Dadaph? Det er ennå tid for meg å bestille mer. Men jeg har litt stramt budsjett akkurat nå, så jeg tør ikke ta for store sjanser. La meg vite det dersom noen har ønsker.

6 Comments on "Dadaph selger buttons!"

  Oi, ser virkelig ut til å være bra kvalitet på disse, ja! TØFT.

  Kanskje greiest å kjøre litt safe om budsjettet er stramt, og utvide til neste år. Tviler ikke på at du kommer til å selge plenty av disse da, ser skikkelig bra ut, som sagt.

  Nerder, selv hardbarka narutards, ser ut til å ha plenty med sjølironi, så jeg tror dette skal gå ganske glatt. Men nå har jeg muligheten.

  Hva med å ta bestillingstegninger på desucon? For eksempel: en sjøfugl etter eget ønske (for eksempel, narutosjøfugl, lightsjøfugl osv)? Tror sikkert det hadde slått an 🙂

  Tror buttons blir å selge bra!

  Hah, ingen dum ide egentlig. Må bare finne ut hvordan det skal gjøres i praksis. Jeg vil ikke ta meg betalt for skisser jeg gjør der og da, men om jeg skal lage masse request-tegninger når jeg kommer hjem, blir jo det arbeid som jeg faktisk vil ta litt betalt for…

  Tenkte mer du kunne gjøre sånt mens du satt der. Kanskje be dem komme tilbake om 20 minutter eller noe? Litt mer stas det, hvertfall c:

  Kanskje. Blir ikke særlig kvalitet over det da, men hakket over "bare en rask skisse"(som fortsatt vil være gratis).

  Jeg må tenke over det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*