Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph er Prosjekt 19

Dadaph er Prosjekt 19

Jepp, blitt forferdelig lite blogging i det siste.

Tenkte å lage ett straks avsløringen av Prosjekt 19 dukket opp, men da ble jeg overtalt med på TG(Redmist er god til å overtale).

Tid til blogging ble det ikke, og siden TG har jeg for det meste tegnet for full guffe og laget enten en stripe eller en halvside hver eneste dag. I tillegg til andre ting jeg trodde aldri skulle skje.

Uansett, skulle bare si at ja. Prosjekt 19 er Sagaen om Dadaph Serraph og at etappe 19 nå er over. Etappe 20 vil starte iløpet av neste uke en gang, ifølge planen. Jeg ligger dessverre ikke så langt foran med fargeleggingen, som jeg skulle ønske, men håper på å klare å kjøre striper daglig(med opphold mellom etappene).

Neste blogginnlegg kommer vel snart, jeg har ideer om ting å skrive om. Men nå skal det fargelegges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*