Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph redigerer

Dadaph redigerer

De neste dagene, kanskje ukene, vil denne bloggen bli littebittegranne rotete, kanskje. Grunnen er rett og slett at jeg har bestemt meg for å bruke den mer aktivt, og dermed ønsker å forme den mer selv. Men ettersom andre ting dessverre må gå foran på timeplanen, vil det ta litt tid å få bitene på plass. Trøst dere med at ja, jeg kommer til å bruke denne mer aktivt fremover. Eventuelt erstatte hjemmesiden min, dersom jeg klarer å trylle den her opp på dadaph.com

Grunnen er at hjemmesiden kun inneholder ting som igrunn ligger spredt for alle vinder ellers: galleri har jeg på deviantart, tegneserier har jeg på nettserier. Anmeldelser skriver jeg på n-club… Om meg kan jeg jo skrive her. Dermed føler jeg at den har utspilt det meste av sin rolle, og jeg kan heller bruke denne bloggen for å si et par ord nå og da, i tillegg til en hub for linker og generell informasjon om hva som angår meg…

Dessuten er jeg møkklei html og css, brant helt ut gleden jeg hadde med det da jeg møtte veggen på jobben i 2007…jeg kommer til å fikse et og annet, men har mistet helt motivasjonen til å skrive stort og komplekst fra bunnen av selv.

2 Comments on "Dadaph redigerer"

    Ser ut som jeg har funnet ut hvordan jeg skal få dadaph.com til å peke hit nå, uten å måtte flytte noe. Er bare bekymret for hva som allerede ligger i sub-mapper på dadaph.com ….noen peiling?

    Vil ikke at dadaph.com/narutard skal peke til blogspot.dadaph.com/narutard, for eksempel…vil at man fortsatt skal gå på dadaph.com/narutard og få samme siden som før 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*