Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph lanserer ny webside!

Dadaph lanserer ny webside!

Ingen store greier, riktignok, men nå er det offisielt.

Dadaph.com funker nå som en forhåpentligvis rask hub mellom ting jeg driver med. Det er også en engelsk seksjon på siden, ettersom noen av mine engelskspråklige venner ofte har lurt på hva jeg driver med(tilfelle noen lurte)…

Siden blir nok ikke ofte oppdatert, annet enn når jeg gjør et eller annet nytt på en annen webside, lanserer ny tegneserie, og lignende. Mulig jeg også pusser opp designet noe, alt ble skrevet på en intens halvtime.

Følg med på denne bloggen for forhåpentligvis litt kvikkere oppdateringer. Om noen savner galleriet mitt, vil jeg iløpet av kort tid overføre bildene til Deviantart!

4 Comments on "Dadaph lanserer ny webside!"

    Om du ikke har alt så bør du "registrere" din blogg på bloglovin.com
    Veldig kjekk side til å følge andres blogger på.

    Det skal jeg gjøre, har null system selv, da alle ser ut til å kjøre enten blogspot eller wordpress eller blogg.no eller blogger….ørten steder å registrere seg for å se/kommentere alt 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*