Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph lager AVGN-fanbilde

Dadaph lager AVGN-fanbilde

Bare rask oppdatering om hva jeg tegner når jeg ikke tegner tegneserier. Liker å ha ett eller annet bilde å drive på med, som jeg kan ta frem nå og da, uten å stresse. For øyeblikket arbeider jeg med et stort og meget detaljert bilde som hyller AVGN – Angry Videogame Nerd.

Jeg har ikke lyst til å vise mer i detalj før bildet er ferdig, men det er snakk om ørsmå detaljer på Don Rosa-skala, over hele A3-arket. Ikke akkurat noe for en produktiv tegneserie, men som sidesyssel er det fantastisk artig. For de som er kjent med AVGN, nevner jeg en haug ørsmå detaljer fra flere av videoene, og for de som ikke vet hva AVGN er, vel: det er et online-show hvor en selverklært nerd tar på seg rollen og omtaler og vanligvis slakter eldre spill. Krever en viss spillinteresse(gjerne retrospill) for å like, men fantastisk god bakgrunn mens man sitter og tegner. Jeg har iallefall som mål å lage det mest detaljerte AVGN-fan-tegningen til nå….selv om jeg bare setter meg ned ca 10-20 minutter hver kveld(dette bildet har jeg slappet av med siden desember en gang)…

Og ellers tenkte jeg “hey, kanskje interessant å se skrivebordspulten til han derre fyren som tegner sjøfugler…dumme sjøfugler!”

5 Comments on "Dadaph lager AVGN-fanbilde"

    Morsomt å se noe WIP fra deg. Selv må jeg begynne øverst med inking ellers klarer jeg alltid å grise ut en av linjene. Slår aldri feil!

    Pleier å gjøre det på mindre ting, men dette er noe hvor jeg tusjer ett element og så legger det vekk. Tusjen er alltid tørr lenge før jeg tusjer noe annet.

    Men i natt tusjet jeg deler av skipet oppe i hjørnet, så jeg beveger meg over bildet den veien nå…

    Det skal jeg. Går i sneglefart, men straks ferdig med tusjingen(1 eller 2 økter til). Deretter bruker jeg vel noen uker på å farge.

    Skal legge det på DA og sende det til AVGN straks jeg er ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*