Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph og Democrazy Resurrection

Dadaph og Democrazy Resurrection

Ja, som vanlig gått mer tid enn jeg regnet med. Denne gangen fordi jeg flyttet(og i tillegg fikk jeg svineinfluensaen). Men jeg er i full sving med å tegne igjen nå. Har laget 30 striper av Democrazy, men jeg satser på å lage 15 til, rett og slett fordi jeg syntes manuset ble så morsomt at jeg ikke har hjerte til å la dem ligge utegnet, selv om serien aldri skulle slå an.

Uansett har Dagbladet timet en ny konkurranse så perfekt at jeg satser på å sende inn Democrazy. I den forbindelse kan serien trenge et lite kritisk overblikk, annet enn hva jeg har fått av venner. Så fra og med den 21. august, vil serien gå daglig på nettserier.no/democrazy

Jeg regner med å gjøre meg ferdig før Raptus, nå har jeg veldig god tid på det, ettersom jeg bare har 7 striper igjen å tegne. Etter Raptus vil jeg gå igang for fullt med å tegne Prosjekt 19, som jeg i disse dager skriver manus til.

Prosjekt 19 er kodenavnet på det nyeste tegneserieprosjektet mitt. Noen vil hevde det er et sinnsykt prosjekt, men jeg vet jeg kan få det til. Det vil iallefall overaske mange i 2010.

4 Comments on "Dadaph og Democrazy Resurrection"

    I ca april neste år, vil du se det egentlige navnet.

    Men Prosjekt 19 vekker nysgjerrighet da 🙂

    What, trodde jeg kommenterte her?
    Uansett så gleder jeg meg til å lese seriene når de kommer på nettserier.
    Skriblet noe berta-skisser forleden. Laster opp når jeg får scanneren hit C:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*