Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph flytter!

Dadaph flytter!

Har endelig fått meg leilighet på Grønmos beste vestkant, og står på full fart til å flytte inn. Stått på med pakking i hele dag, samt flytting av hyller og kjøp av seng. Tenkte jeg skulle ta noen bilder av leiligheten før jeg slo meg til ro, men det ble for masete. Så her er noen jeg akkurat tok, sent på kvelden. De ble ganske mørke og utydelige, så det er liten hensikt å laste opp større.


Leiligheten sett fra entreen, har allerede satt opp pult med PC….selvsagt!


Herlig nyoppusset bad! Her gleder jeg meg til å dusje, for det trengs selv om det bare er 6 timer siden sist jeg dusjet.


Kjøkken! Epic!


Bod med inngang fra kjøkken…herlig med sted å stable ting.


Bak pulten mot soverommet. Mørk leilighet er mørk.


Soverom, her skal det soves! En hylle til, så får jeg vel inn nesten hele tegneseriesamlingen min også.


Stua sett fra soverommet.

Hva som trengs nå er egentlig bare en ekstra hylle, samt å frakte ting over og pakke inn i hyller. Har så vidt begynt, men regner med morgendagen blir minst like svett 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*