Dadaph håndverk og hærverk

Bård Lilleøiens webside: Tegneserier, illustrasjoner og blogg

Dadaph og Democrazy Reloaded

Dadaph og Democrazy Reloaded

Oi, der passerte slutten av mars. Og jeg har ikke sendt inn Democrazy.

Har rett og slett vært for opptatt. Jeg har bla. deltatt på SPARK-kurset til Tore Strand Olsen, og det fikk meg til å revurdere en god del også med andre serier enn den jeg laget der(Bølerlan Blues, mer om den senere).

Democrazy får ikke en reboot, jeg er fornøyd med de 15 første stripene nå. Men stripe 16-30 har jeg vurdert på nytt, og kommet frem til at virkelig stinker….noe jeg egentlig visste hele tiden, men ikke helt klarte å ta inn.

Men nå skisser jeg hele greia på nytt, og det føles virkelig bra å endelig komme noen vei med striper som jeg ikke har følt har vært bra tidligere.

Åja, denne bloggen. Holder på, men ettersom jeg avstår fra å blogge om ting som hvor varmt det var på bussen i dag, kan det ta litt tid mellom hver oppdatering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*